23 mai, 2012

Here i am, once again + some Leda

Deeci asa cum probabil ati vazut si in titlu, i'm back in business, cel putin asa planuiesc. Am lipsit total din blogosfera si trebuie neaparat sa ma pun la curent cu noutatile. Am observat ca Leda incepe vara in forta, cu fel de fel de carti interesante, asa ca voi incerca ca blogul meu, sa-i spunem "What's with alex reloaded" sa se ridice la asteptarile voastre.

Acuuum sunt sigura ca deja stiti cu totii noutatile Leda, dar vreau sa le postez si eu. Sunt foarteeee entuziasmata de reintoarcerea surprizelor de miercuri. Mi-a fost asa dor de ele. :X

PRECOMENZI : 













BRAVO GIRL BOOKS : 


1. 


MICUŢELE MINCINOASE ŞI SECRETELE LOR Partea a 2-a: SECRETUL LUI EMILY

Ediţie de buzunar distribuită pe 22 mai împreună cu revista Bravo
Noua A. continuă să stea cu ochii pe cele patru micuţe mincinoase şi să facă publice secretele lor. Urmează Emily…
La îndemnul mamei ei şi cu anumite scopuri… secrete, Emily ajunge să joace rolul lui Moş Crăciun. Îşi face patru noi prietene foarte bune – spiriduşii care o ajută să le împartă daruri copiilor –, dar lucrurile nu merg cum îşi propusese ea.
A. o urmăreşte din umbră şi ne povesteşte ce s-a întâmplat…
ÎN STRAIE VESELE SĂ NE ÎNVEŞMÂNTĂM!
Poate că am dispărut în lanul de porumb, Em, dar nu am plecat nicăieri.
Trebuie să recunosc, m-a impresionat cât de mult a crescut micuţa noastră Emily. Să şantajeze un ofiţer de poliţie? Cine-ar fi crezut-o în stare de-aşa ceva? Dar întotdeauna a dovedit slăbiciune pentru prietenele ei. Dacă am învăţat ceva, atunci acesta este faptul că, dacă vrei să ajungi la inima lui Emily, cheia este prietena ei cea mai bună, pe care a iubit-o şi a pierdut-o. Dacă Emily ar crede că există o şansă cât de mică pentru ca draga ei Ali să se întoarcă, ar merge până la capătul lumii ca s-o găsească.
E o slăbiciune care naşte nenumărate posibilităţi. Aş putea s-o fac Emily să încalce legea pentru mine. Aş putea s-o fac să-i acuze pe oameni de tot felul de lucruri, toate în numele lui Alison. Iar când voi trece la fapte, va fi atât de uşor s-o atrag în cursă! Îmi vor trebui doar câteva cuvinte simple… şi un sărut. Nu pot decât să sper că şi celelalte fete se vor lăsa la fel de uşor manipulate ca ea…
Următoarea este Aria. Ea, Byron şi Mike se pregătesc de distracţii cât mai trăsnite în perioada Crăciunului, dar eu bănuiesc, pe ascuns, că surpriza care-i aşteaptă la Cabana „Gheara Ursului” nu este lâna de tricotat pe care şi-o doreşte Aria de Crăciun. Şi asta nu e singura surpriză pentru ea, care va ieşi la iveală de Sărbători.
Muah!
A.
Cartea are 176 de pagini, format paperback, 10,5×17,5 cm. Preţul cu revista Bravo din 22 mai 2012 va fi de 10,99 lei.



2. 

FANTOMELE NE ŞTIU TOATE SECRETELE de Megan Crewe, din 29 mai numai împreună cu revista BRAVO GIRL. Preţ excepţional: 10,99 lei!
Singurii prieteni ai lui Cass McKenna, o fată de şaisprezece ani, sunt câteva fantome: a surorii ei şi a câtorva foşti colegi de şcoală. Fantomele nu sunt deloc complicate şi poţi avea încredere în ele. Mai mult decât atât, ele pot afla secretele compromiţătoare ale celor din jur… iar lui Cass îi place să ştie totul despre colegii ei îngâmfaţi.
Însă când Tim, vicepreşedintele consiliului de elevi, descoperă secretul lui Cass – acela că poate să comunice cu fantomele –, situaţia tinde să se schimbe. El îi cere să-l ajute pentru a putea intra în legătură cu mama lui, moartă de curând, iar ea, după îndelungi ezitări, sfârşeşte prin a fi de acord. Pe măsură ce-l cunoaşte mai bine pe Tim, Cass are surpriza să constate că acesta nu este un băiat atât de rău precum crezuse ea până atunci şi că, într-adevăr, avea mare nevoie de sprijinul ei.
Să fie aceasta cea mai bună ocazie să se împrietenească din nou cu cei vii… ?
„E minunat scrisă, are personaje cu care cititorii se pot identifica, iar dialogul este impecabil.” – Teens Read Too
„O poveste supranaturală, cu o intrigă amintind de Mean Girls (Fete rele), cu o acţiune alertă… Întâmplările misterioase şi prietenia dintre Cass şi vicepreşedintele consiliului de elevi îi vor fascina de la primele pagini chiar şi pe cititorii cei mai exigenţi.”— School Library Journal
Cartea va avea formatul 10,5 x 17,5 cm, 256 pagini, coperta broşată şi se va putea achiziţiona începând din 29 mai împreună cu revista BRAVO GIRL.

3. 


Începutul lunii iunie aduce o nouă serie (de 4 volume) împreună cu revista BRAVO GIRL: THE ASHLEYS de Melissa de la Cruz.
Din 12 iunie primul volum: O nouă senzaţie în şcoală.
Gaşca Ashleys este cea mai tare şi trage toate sforile la Şcoala particulară pentru fete a domnişoarei Gamble, din San Francisco. Cele trei tinere sunt superbe, bogate, cu un gust impecabil pentru ce e mai nou în modă – şi da, aşa e, pe toate le cheamă Ashley!
Lauren Page a fost colegă cu ele de când se ştie, iar cele trei „vedete” ar putea să aibă totuşi o amintire vagă despre ce feste i-au jucat acesteia la grădiniţă… dar asta numai dacă sunt puse să facă un efort de memorie.
Însă Lauren Page nu mai este fetiţa timidă de odinioară. Şi deşi şi-a schimbat cu totul lookul – de la hainele de mâna a doua la garderoba de mare clasă de pe podiumurile de modă (având acum chiar şi o asistentă personală pentru shopping!), pe dinăuntru a rămas aceeaşi persoană. Iar acea persoană s-a cam săturat de toate fiţele celor din jur.
PĂZIŢI-VĂ, ASHLEYS!
O NOUĂ SENZAŢIE FACE FURORI ÎN ŞCOALĂ!
Melissa de la Cruz este autoarea unor foarte îndrăgite serii pentru tineri, precum Blue Bloods, The Ashleys, Au Pairs etc., foarte lăudate de critică şi devenite bestselleruri New York Times şi USA Today, prima dintre ele, apărută şi la Editura LEDA sub titlul Sânge Albastru, fiind deja un succes confirmat şi printre cititorii din Romania.
Pe lângă cărţile publicate, Melissa lucrat ca editor pe probleme de modă şi frumuseţe  şi a publicat numeroase articole în reviste prestigioase precum The New York Times, Marie Claire, Harper’s Bazaar, Glamour, Cosmopolitan, Allure, The San Francisco Chronicle, McSweeney’s, Teen Vogue, CosmoGirl! şi Seventeen. A avut de asemenea apariţii în calitate de expert de modă, tendinţe şi viaţa celebrităţilor la  posturile de televiyiune CNN, E! şi FoxNews.





OFERTE:

-O super serie la un SUPER pret -

În perioada târgurilor KILIPIRIM şi BOOKFEST, adică de azi pănă pe 3 iunie, seria Academia Vampirilor poate fi achiziţionată la superpreţul de 99,90 lei, atât de la standurile noastre, cât şi online. La comenzile online beneficiaţi şi de transport gratuit. Grăbiţi-vă, oferta este limitată în funcţie de stoc.




FOR VAMPIRE DIARIES LOVERS :


FANTOMA, volumul 1 din ciclul VÂNĂTORII, seria JURNALELE VAMPIRILOR,volumul 8, creată de L.J. SMITH

ELENA ESTE ÎN PRIMEJDIE! AMENINŢATĂ DE O APARIŢIE SUMBRĂ VENITĂ DIN LUMEA DE DINCOLO, EA NU POATE FI PROTEJATĂ DECÂT DE CEI DOI FRAŢI SALVATORE, STEFAN ŞI DAMON…
Elena Gilbert şi prietenii ei au luptat împotriva spiritelor malefice şi au reuşit să salveze orăşelul Fell’s Church, dar cu un preţ foarte mare: viaţa lui Damon Salvatore.
Cândva, Damon se luptase crâncen cu fratele lui, vampirul Stefan, să câştige inima Elenei. Cum Damon a dispărut, Elena şi Stefan pot fi în sfârşit împreună. Şi-atunci, de ce Elena visează în continuare la Damon?
În timp ce sentimentele ei faţă de Damon devin tot mai profunde, Fell’s Church e bântuit de o apariţie sumbră. Elena ştie cum este în iad, dar un asemenea demon nu a mai văzut niciodată. Singurul lui scop este s-o omoare pe Elena şi pe cei dragi ei…
*
Dragă Jurnalule,
SUNT ACASĂ! Nici nu îndrăznesc să cred, dar iată-mă aici!
Întregul Fell’s Church are şansa unui nou început. Dar, cu excepţia mea şi a prietenilor mei apropiaţi – Meredith, Bonnie, Matt, dragul meu Stefan şi doamna Flowers – nimeni altcineva nu ştie că viaţa nu s-a mai scurs ca de obicei de la Ziua Oraşului încoace.
Am reuşit! Am salvat pe toată lumea!
Pe toţi, cu excepţia lui Damon…
Ceea ce e ciudat – de fapt, ridicol – este acest sentiment de speranţă care se naşte în adâncul meu. Şi dacă, îmi tot spun, şi dacă de fapt, cumva, Damon n-a murit?
Şi apoi speranţa se destramă, pentru că el e mort, şi trebuie să accept asta. Dacă vreau să rămân puternică, nu mă pot minţi singură.
Dar speranţa mi se furişează din nou în suflet. Şi dacă…?
Elena
Pentru ultimele informaţii privind seria Jurnalele Vampirilor, vizitaţi www.vampirediaries.com.
Cartea are formatul 13 x 20 cm, cartonată, 448 pagini, preţ: 39,90 lei. La precomandă beneficiaţi de reducerea de 25% şi de transportul gratuit, data de aparitie: 1 iunie 2012.


SURPRIZELE DE MIERCURI : 


GODDESS TEST de Aimée Carter în portofoliul LEDA

 

                      
Toate fetele care au trecut prin încercarea asta nu au avut sorţi de izbândă.
Acum este rândul lui Kate.
Kate şi mama ei au fost întotdeauna foarte apropiate – acum însă aceasta este pe moarte. Iar ultima sa dorinţă este să se mute înapoi în casa în care a copliărit. Aşa încât Kate va trebui să meargă la o nouă şcoală, să se adapteze la o viaţă fără nimeni apropiat din familie în jur şi să se obişnuiască cu gândul că mama ei s-ar putea să nu supravieţuiască toamnei.
Dar Kate îl întâlneşte pe Henry. Brunet.  Misterios. Fascinant.  Acesta pretinde că ar fi Hades, zeul împărăţiei subpământene  – iar dacă ea va accepta târgul pe care i-l propune, el o va ţine pe mama ei în viaţă, timp în care Kate va trebui să treacă prin şapte încercări.
Kate este convinsă că Henry este nebun – dar în clipa în care îl vede readucând o fată la viaţă totul este pus sub semnul întrebării. Acum salavarea mamei ei pare o idée posibilă, chiar dacă nebunească. Dacă va reuşi, va deveni viitoarea mireasă a lui Henry … şi zeiţă.
Dacă dă greş…
“O reinterpretare originală a miturilor greceşti adaugă strălucire acestei poveşti romantice.” Cassandra Clare, autoarea seriilor Instrumente mortale şi Dispozitive infernale
AIMÉE CARTER s-a născut şi a copilărit în statul Michigan din Statele Unite, unde locuieşte şi în prezent. A început să scrie încă de la vârsta de unsprezece ani, iar prima povestire originală a compus-o patru ani mai târziu; şi de atunci nu s-a mai oprit o clipă. Primul ei roman pentru tineri, The Goddess Test, a fost publicat în 2011, iar continuarea acestuia. Goddess Interupted, în 2012




Daca ati ajuns pana la aceasta parte a postarii, ati avut ceva rabdare. Va urez o noapte frumoasa, linistita si nu uitati : "Book lovers never go to bed alone". 








Un comentariu:

Anonim spunea...

Maximum Ride mi-am luat-o, insa nu am citit-o! E programata pentru vacanta asta, deci nu cred ca mai e mult pana pun mana pe ea!

Deabia astept seria Goddess Test, pare o combinatie super!