02 august, 2012

Concurs Incarnate - Jody Meadows

Asa cum va promisesem, astazi dau startul concursurilor ce au ca premii cartea Incarnate de Jody Meadows. Cartea este in format Pdf, iar eu am de dat trei copii. Vor fi deci trei concursuri..

 REZUMAT :

http://photo.goodreads.com/books/1307385651l/8573642.jpgNEWSOUL
 


Ana este noua. Pentru mii de ani in Range, milioane de suflete s-au reincarcat din nou si din nou, pastrandu-si amintirile din vietile precedente. Cand Ana s-a nascut, un alt suflet a disparut  si nimeni nu stie de ce.

NOSOUL


Chiar si mama Anei crede ca este un Nosoul, un profet al lucrurilor rele ce vor veni, asa ca a tinut-o departe de societate. Pentru a scapa de separarea de societate si pentru a afla daca se va reincarna, Ana calatoreste spre orasul Inimii, dar localnicii de acolo sunt suspiciosi si se tem de ceea ce inseamna prezenta ei acolo. Atunci cand orasul este atacat de dragoni si slyphi, oare este vina Anei?

HEART


Sam crede ca sufletul nou al Anei este unul bun. In momentul in care ii ia apararea, relatia dintre ei atinge noi granite. Dar poate el sa iubeasca pe cineva ce poate va trai doar o singura data si oare inamicii Anei - umani sau nu - ii vor lasa sa fie impreuna? Ana trebuie sa descoperea greseala ce i-a dat ei viata altcuiva, dar cum va fi astfel afectata pacea din Orasul Inimii si oare va distruge astfel sansa la reincarnare pentru toti? 



CONCURSURI :


1. Concursul fulger :  maine pe la pranz..:D


2. Concurs Random : Tot ce trebuie sa faceti este sa va scrieti numele intr-un comentariu la aceasta postare.


3. Concurs de creatie : Trimiteti pe adresa blogului o compunere pe urmatorul subiect : Cum ti-ai petrece ultima zi din viata daca totusi te-ai putea reincarna?

Concursurile 2 si 3 se vor termina miercurea viitoare .  

 Sper sa va inscrieeeeti >:D<

7 comentarii:

Cristinna spunea...

Penca Cristina :)

Unknown spunea...

Patrascan Laura Florina

Unknown spunea...

Roata Roberta Georgiana

The little one spunea...

Andrei Ioana-Florina

Ştefana Alexandra spunea...

Tiba Ştefana Alexandra

JustLaugh spunea...

Ciofirdel Izabela

Iulya Elena spunea...

Neagoe Iulia
Multumim de concursuri :):X